Jäteastioiden akut

Tervetuloa WasteContainerBatteries-verkkosivustolle! Tältä sivustolta tarjoamme akkuja maanalaisten jäteastioiden käyttöön. Kaikki maanalaisten jäteastian akkumme on valmistettu korkeimman laadun mukaisesti ja ne ovat yhteensopivia tunnettujen ohjausjärjestelmien kanssa. Kehitämme akkuja pääkonttoristamme Hillegomista Alankomaista korkeimpien turvallisuus- ja laatustandardien mukaisesti. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Jäteastioiden akut

Jäteastioiden akut toimitetaan varastosta

Markkinakysynnän vuoksi olemme aloittaneet akkujen kehittämisen maanalaisten jäteastioiden eri ohjausjärjestelmiin. Vaihtoakut valmistetaan mittatilaustyönä ja ne testataan perusteellisesti yhteensopivuuden varmistamiseksi. Olemme jo toimittaneet erilaisia akkupaketteja huoltoyrityksille ja palveluntarjoajille Euroopassa.

Järjestelmien yleiskatsaus:

Mittatilausakkupaketit

Erikoistumisemme akkuihin ja akkupaketteihin mahdollistaa akun valmistamisen lähes mihin tahansa järjestelmään. Ota yhteyttä asiantuntijaamme saadaksesi lisätietoja palveluistamme ja mahdollisuuksistamme.

Tietoa meistä

WasteContainerBatteries on Tauracin verkkosivusto. Taurac on Raca Groupin akkualan erikoistuotemerkki Alankomaissa. Markkinakysynnän kasvaessa tämä verkkosivusto on perustettu. Tämän kautta voimme palvella kansainvälisiä asiakkaitamme paremmin tarjoamalla tietoa ja tuotevalikoimaa.

Lisätietoja yrityksistämme löytyy osoitteista www.raca.nl ja www.taurac.com.