Ondergrondse afvalcontainer accu's

Welkom op de website van WasteContainerBatteries! Via deze website bieden we accu’s aan voor ondergrondse afvalcontainers. Al onze ondergrondse afvalcontainer accu’s zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit en compatibel  met de bekende besturingssystemen. Wij ontwikkelen accu’s vanuit ons hoofdkantoor in Hillegom in Nederland volgens de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Neem contact op voor meer informatie.

Waste Container Batteries | Ondergrondse Afval Container accu's

Ondergrondse afvalcontainer accu voor CHIPLOCK

Ontdek de Taurac CON756E vervangende batterij voor Chiplock 4.0 ondergrondse afvalcontainersysteem. Compatibel met METRO-containers.

Accu op maat gemaakt voor BWASTE

De Taurac CON1818D is een batterij ontworpen voor het BWaste afvalcontainersysteem. 

Mic-O-Data Con10LIPL Underground Waste Container Battery

Mic-O-Data Ondergrondse afval container accu

De CON10LIPL-batterij is ontworpen om naadloos te integreren met het MIC-O-DATA-systeem. Compatibel met containers van VDL, BAMMENS of KLIKO.

vervangende accu's voor ondergrondse afvalcontainers

Vanwege de vraag uit de markt zijn gestart met het ontwikkelen van accu’s voor ondergrondse afvalcontainers met verschillende besturingssystemen. Onze vervangende accu’s worden op maat gemaakt en uitvoerig getest op comptabiliteit. Inmiddels hebben wij al verschillende accupacks mogen leveren aan onderhoudsbedrijven en diensten in Europa.

Overzicht van besturingsystemen voor ondergrondse container accu's

Accupacks op maat

Dankzij onze specialisatie in batterijen en accupacks zijn wij in staat voor nagenoeg ieder systeem een accu op maat te maken. Neem contact op met onze specialist voor een verdere toelichting over onze diensten en mogelijkheden. 

Over ons

WasteContainerBatteries is een website van Taurac. Taurac is een huismerk van batterijspecialist Raca Group in Nederland. Vanwege de groeiende vraag uit de markt is deze website in het leven geroepen. Via deze weg kunnen wij onze internationale klanten beter bedienen met informatie en het productaanbod.

Meer informatie over onze bedrijven zijn te vinden via www.raca.nl en www.taurac.com.